2012. október 19., péntek

♥☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺♥

Sziasztok!
Nem, ez még nem egy új rész, de talán ez is annyira fontos (ha nem fontosabb) számomra:)
Röviden tömören összefoglalva a dolgokat (tehát nem egy soo bejegyzésesre tervezett blogot indítva róla, azt Ő megteszi helyettem): Legjobb barátnőm cukorbeteg. Ami ugye nem csak abból áll, hogy nem eszik savanyú-cukrot, és nem kockacukrot tesz a kávéjába. Hanem ez egy teljesen más életforma, amit meg kell próbálni összeegyeztetni mások 'átlagos' életével. És akkor persze ehhez még társulnak az élez 'szokásos' gondjai. Na jó, ennyit a tartalomról.
Szóval Ő (többek biztatására) létrehozott egy blogot. (Mosolyka, blogját, ha ismeritek, ahhoz hasonló)
Mindenki számára. Azoknak is akik rég óta cukorbetegek, hogy találjanak maguknak 'társakat', jó szokásokat, megoldásokat osszanak meg egymással, tanuljanak el. Olyanoknak is, akik frissen diagnosztizált diabosok, hogy segítség legyen megbirkózni a helyzetükkel, ne legyenek annyira egyedül. Olyanoknak is, akiknek a közvetlen környezetében van cukorbeteg, hogy hogyan viszonyuljanak hozzá, hogyan fogadják el, mit segíthetnek (tippek, trükkök, tapasztalatok). Na meg persze olyanoknak is, akiknek halvány fogalmuk sincs a dologról, itt olvasnak róla talán másodjára, hogy így megtudják mi az, kicsit belelássanak abba a világba is.
Szóval ez nem egy kitalált tündérmese, fanfic, vagy szupersztori. De attól még ugyan úgy izgalmakban és fordulatokban gazdag. ÉS teljesen a való életről szól.
Csak ennyit akartam veletek megosztani, akit egy kicsit is érdekel, az nyugodtan látogassa meg (sőt, felszólítom, hogy légyszíves!:)). És hagyjatok magatokról életjelet is, hogy tudja, hogy érdemes folytatni, mert fontos, amit csinál!!
Mindenkinek jó hétvégét, és kellemes blogozgatást:)
Puszi!
Dorcsa

Diabbal az élet:
Igen, nálunk így néz ki a Bazilika altemplomának látogatása :)



1 megjegyzés: