2013. május 15., szerda

Díj :)

Nagyon nagyon szépen köszönöm a díjat Tinának! 
Noncsinak is, nagyon hálás vagyok érte! :)
Tényleg elmondhatatlanul jólesik! :) 




Szabályok:
- Említsd meg, hogy kitől kaptad a díjat!  
- Válassz ki maximum öt bloggert, akiknek továbbküldöd a díjat, és utána röviden indokold meg, miért éppen ő érdemes szerinted erre a díjra!  
- Hagyj üzenetet a választottak blogján a díjról! 
- Végezetül válaszolj meg öt egyszerű kérdést, amelyek a következők:

 
 

♥Ki vagy mi inspirál Téged elsősorban abban, hogy blogot vezess/írj?

Arra, hogy írjak, az írás maga. Tudom, hogy hülyén hangzik, de nekem ez akkora élményt ad, hogy ha nem tenném fel, valamit akkor is írnék. Arra pedig, hogy feltegyem, a visszajelzések. Minden egyes komment, vagy pipa nagyon jólesik, és ad egy löketet, hogy folytassam :)

♥Melyik a kedvenc dalod jelenleg, amelyet nap mint nap meghallgatsz? (előadó, számcím, youtube link)

 Az elmúlt napokban három ilyen is van, de igazából ezek mindig változnak :

♥Ha választhatnál egy helyet a világon, hol élnél most a legszívesebben és miért?
Igazából nincs sok bajom a jelenlegi helyemmel... De Finnországban, vagy valami egyéb hidegebb, de azért modern helyen szerintem egész jól ellennék.



♥Mi volt tegnap az utolsó gondolatod elalvás előtt? 
Az, hogy mennyire jó lett volna, ha nem szédülök annyira. És persze ezzel párhuzamosan az, hogy bárcsak meg tudott volna állni az ágyam egy helyben.

♥Ha eltölthetnél egy estét egy híres emberrel (legyen élő vagy már elhunyt) kit választanál és miért pont őt?
Ilyenen még soha nem gondolkoztam... Mármint rengeteg olyan ember van, akivel egy estén át elbeszélgetnék. De egyet mondani... Őszintén? Nem tudom. 


Akik szerintem 'érdemesek rá':
  • Noncsi - Elmondhatatlanul rajongok a történeteiért. Ilyen 'első szerelem' dolog. Az ő történeteit olvastam először, de ettől függetlenül még ma is, akárhányadszor végigolvasom magukkal ragadnak. És még a szomorú részei is energiával töltenek fel. :)
  • LyA - Minden története más és más, mindig csavarral, energiával tele. És a személyiségéért is, mert kicsit úgy érzem, ismerem az 'embert' a 'blogger- író' mögött. :) (és talán mert annyira szimpatikus, hogy mer segítséget kérni...)
  • Monshe - Mert minden egyes története és karaktere él tovább bennem, mint olvasóban, nem csak olvasni élmény, de várni a folytatást is. :)
  • Bett - Mert mindegy, hogy hányszor kezdi teljesen előröl a történetet, mindig magával ragad! (Bár már igazán kíváncsi lennék a folytatásra is :P )
  • Csanna - Nagyon tetszik, a történet alapja. Mármint az, hogy annyira megtetszett neki a pár élete, hogy azt írja meg, és viszi tovább, szóval teljesen valós alapokról dolgozik /dolgozott eddig.
És persze mert mindannyian hihetetlenül jól írnak, nagyon nagy élmény olvasni!!


És igyekszem holnap már hozni a folytatást ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése