2013. június 22., szombat

Már megint Te?

Sziasztok!
Igazából ezt is kérdezhetnétek, vagy akár fel is háborodhatnátok, hogy 'még mindig nem a rész, csak unalmas szövegelés?'. De azért remélem nem teszitek! (Emellé megsúgom, hogy az szerdára várható, amint letudtam az utolsó érettségimet.) Ennek ellenére nem kell elkeseredni, kaptok hamarabb is folytatást, csak nem ezt. A szemfülesebbek, vagy akik szoktak LyA szuper történetei felé is nézelődni (akik nem, azoknak meg melegen ajánlom, vagyis most inkább hidegen, mert az nagyobb érdeklődést vált ki), már hallhatták, hogy dolgozik egy új projekten. (Többön is, de most nem az a lényeg.) Hanem az, hogy azt a bizonyos valamit nem egyedül csinálja, hanem velem. 

Nos, aki ezek után egy kicsit is úgy érzi, hogy kíváncsi lenne rá, azt nagy nagy szeretettel várjuk holnap este 7-től (2013.06.23. 19:00) a http://kulonvilag.blogspot.hu/  - címen. Aki pedig ez alapján nem érdeklődik, azért annak is ajánlom, hátha mégis megtetszik neki a dolog. Mi mindenesetre hatalmas lelkesedéssel írtuk nektek azokat, amik majd ott kikerülnek! :)

                                   


Kitartást a meleghez, és nagyon várunk Titeket holnap este! Kritikát, véleményt pedig, ahogy én itt is, ott is bármikor szívesen fogadunk! :)
Sok-sok puszi, és nagy mosoly!
Dorcsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése